Velkommen i Schæferhundeklubben kreds 16 Aalborg

Kreds 16 er en klub, hvor alle skal føle sig velkommen, uanset ambitionsniveau.
Vi er en klub, hvor der spændes over hele linien. Det vil sige, der er ringtræning, hvalpehold, lydighedshold, brugshunde hold, og spor træning, så alt i alt plads til alle.

Vi tilstræber, at tilfredsstille hver enkelt hund og føreres behov. Det kan vi gøre, da vi har en god bredde af trænere, figuranter og andre frivillige hjælpere med god viden.

Også det sociale er en vigtig brik, vi prøver på at tilbyde noget for en hver smag og i det omfang vores tid tillader det. Vi er meget imødekomne overfor gode fornuftige tiltage der styrker klubbens sammenhold både socialt, men så sandelig også træningsmæssigt. Jo mere vi hjælper hinanden jo nemmere og sjovere bliver det og jo mere bliver vores klub et sted, hvor alle kan føle sig velkomne.

Vores mottoer: Det skal være sjovt at træne hund.
Alle er velkommen til at kigge forbi eller ringe, og det også inden køb af hund.

Vores adresse er Overvejen 26, 9220 Aalborg Ø (P-plads ved Hornevej)

På gensyn i Kreds 16