Kreds 16 forretningsorden
Udgave V1.3

Kreds 16 har til formål, at alle skal føle sig velkommen, uanset ambitionsniveau. Klubben spænder over hele linjen. Det vil sige, at der er ringtræning, hvalpehold, lydighedshold, brugshunde hold, og spor træning, altså der er plads til alle.

Vi tilstræber, at kunne tilfredsstille hver enkelt hund og føres behov. Det kan vi gøre ved, at have en god bredde af trænere, figuranter og andre frivillige hjælpere med god viden.

Også det sociale fællesskab er en vigtig del af kreds 16, hvorfor vi forsøger, at tilbyde aktiviteter og arrangementer for enhver smag og i det omfang vores tid tillader det. Vi er meget imødekomne overfor gode, fornuftige og relevante tiltag, der kan være medvirkende til, at styrke klubbens sammenhold, både socialt, men så sandelig også træningsmæssigt.

Kreds 16 er medlemmernes klub. Vi hjælper hinanden og dermed bliver det lettere og sjovere for alle.

Vores motto er: Det skal være sjovt at træne hund og ingen over klubben

1. Trænings gebyr:
  2. Der betales for et år af gangen. Betalingen skal senest være indbetalt den 31.01. ???